Pecsétviaszgomba – Ganoderma lucidum – Reishi gomba

A Ganoderma lucidum, más néven pecsétviaszgomba vagy reishi, egy fákon élősködő gyógygomba, amelyet hosszú ideje használnak az ázsiai hagyományos orvoslásban. Jellemzően sötét, vörösesbarna színű, fényes, lakkszerű felülettel rendelkezik és különleges, lemezes szerkezete van. Híres az immunrendszer támogatásáról, valamint a gyulladáscsökkentő, antioxidáns és rákellenes tulajdonságairól. Forrása különféle poliszacharidoknak, glikoproteineknek, meroterpenoidoknak, nukleotidoknak, triterpenoidoknak, alkaloidoknak és szteroloknak. Ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban is gazdag.

Pecsétviaszgomba kivonat vásárlás

Részletes leírás a pecsétviaszgombáról

A reishi gomba gyógyhatása

Ganoderma kapszula

Ganoderma kapszula

A ganoderma kapszula termékünk finnországi bio pecsétviaszgombából készült ultrahangos kivonási (UAE) technológiával. Ismerje meg a …

bővebben
Reishi gomba

Reishi gomba

Hogyan tud segíteni a szervezetnek a reishi gyógygomba. Mire figyeljünk oda a fogyasztásánál. Hatások és mellékhatások, amit tudni érdemes.

bővebben
Ganoderma gomba

Ganoderma gomba

Mire jó és kinek ajánlott a pecsétviaszgomba?
Részletes információ a gomba kivonatának hatásairól és felhasználásáról.

bővebben
Pecsétviaszgomba

Pecsétviaszgomba

A Ganoderma nemzetségbe egyes becslések szerint több mint 2000 faj tartozik, ezek közül a legismertebb a pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum).

bővebben
Ganodersav

Ganodersav

A ganodersavak a pecsétviaszgombában (ganoderma lucidum) található szerkezetileg rokon lanosztán típusú triterpenoidok.

bővebben
0
    0
    A kosarad tartalma